پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

تاکید روحانی بر نقش شرکت‌های دانش بنیان در جذب نخبگان خارج از کشور

رئیس جمهور گفت: تشکیل و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور طی سال‌های اخیر و نقش مهم آنان در بهبود اقتصاد و ارایه خدمات، نوآوری، فناوری تولید و رونق بازار، نشان‌دهنده پیشرفت‌های قابل توجه در زمینه جذب نخبگان از خارج کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت‌الاسلام حسن روحانی عصر سه شنبه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، نخبگان و افراد تحصیل کرده مقیم خارج را سرمایه‌ای مفید و بزرگ برای کشور خواند و بر لزوم تدوین و اجرای سیاست‌های مناسب برای جذب هر چه بیشتر و مانع‌زدایی در راه بازگشت نخبگان و صاحبان دانش و سرمایه به داخل کشور تأکید کرد.

 

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به غیرواقعی و مبالغه‌آمیز بودن آمار مطرح ‌شده در رسانه‌ها در زمینه مهاجرت نخبگان و تحصیلکردگان به خارج از کشور بر لزوم روشنگری و ارایه آمارهای حقیقی در این زمینه تأکید کرد و گفت: دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در امر شناخت و تدوین روش‌ها و سیاست‌های تشویقی و جذب‌کننده نخبگان و تحصیلکردگان ایرانی خارج از کشور تلاش کند.

 

در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی رئیس بنیاد نخبگان گزارشی از مهاجرت نخبگان و اجرایی‌سازی سند راهبردی نخبگان کشور ارایه کرد. بر اساس این گزارش ۶۳ درصد این سند مسیر اجرایی سازی را طی کرده است.

 

در این جلسه همچنین موضوع بازگشت نخبگان ایرانی خارج از کشور مورد بررسی قرار گرفت که بر این اساس مسیر بازگشت ایرانیان نخبه از ۲۰ دانشگاه برتر جهان، شیب تندی در ۲ سال اخیر پیدا کرده و در سال گذشته ۲۲۵۰ نخبه ایرانی به کشور بازگشته‌اند که ۴۰۰ نفر از آنان جذب هیأت علمی دانشگاه‌ها شده و ۲۳۰ نفر در شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده